Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ekseri yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın en kazalı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, in tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması hayati önem taşımaktadır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul henüz rezistanslidir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece düzgün ise buna bağlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte hediye geriışını getirmektedir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar ustalıklevi yüz farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride çevrilmiş kalabilir.

CMD Metal; birinci sınıf ve emniyetli yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği dair spesiyalist ekibiyle Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen dışarıya muhik açılmaktadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Müstamel bünyelarda ve yangın merdiveni sahaı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page